Home

Wanneer je weet dat je zwanger bent komt er veel op je af en breekt er een hele nieuwe fase van je leven aan. Kinderopvang kan daar dan op een goede manier deel van uit maken.

Kinderdagverblijf ’t Kroontje betekent:

 • Samen met ouders/verzorgers kijken naar de wensen en behoeften van hun kind;
 • Samen de ontwikkeling van hun kind volgen en deze optimaal stimuleren;
 • Een veilige en open sfeer bieden die kinderen uitnodigt om zichzelf te zijn en zichzelf te kunnen uiten;
 • Kinderen in verschillende leeftijden bij elkaar die elkaar leren respecteren, rekening leren houden met elkaar, leren zorgen voor elkaar en leren samenspelen.
 • Opvang bieden die past binnen de wensen van de thuissituatie

Onze website geeft je een beeld over Kinderdagverblijf ’t Kroontje is en wat je en jullie kind van ons mogen verwachten. Natuurlijk ben je altijd welkom voor een rondleiding. Daarbij vertellen we meer over onze manier van werken. Een rondleiding kan zowel overdag als ‘s avonds.

 

 • Ons kinderdagverblijf heeft vanaf 24 augustus 5 groepen:

Twee babygroepen:
Ukkepukkies & Vrolijke Vriendjes; rustige ruimte voor de kinderen van 0-2 jaar. Wij hebben elke dag vaste begeleidsters. Ook in de babygroepen werken wij met een thema en wordt spelenderwijs de ontwikkeling van onze kleinsten gestimuleerd.

Twee peutergroepen:
Stoere Stappers & Dappere Stappers; dit zijn onze peutergroepen met vaste dagindeling. We bevorderen de zelfstandigheid  in een uitdagende leeromgeving speciaal ingericht voor onze kinderen van ongeveer 2 tot 4 jaar. We werken rond een thema aan ontwikkelingsgerichte activiteiten, maar er is ook veel ruimte voor vrij spelen.

BSO (buitenschoolse opvang)
Wij organiseren het vervoer van en naar de scholen in Reusel. Vanaf het nieuwe schooljaar hebben we een aparte groepsruimte voor onze BSO kinderen. Ook komt er een extra speelplaats buiten. Flexibele BSO is mogelijk zonder een vast aantal uren per week of maand.

Wat hebben we verder te bieden:

 • Vele opvangmogelijkheden met grote flexibiliteit. Bianca is zelfs ‘s avonds bereikbaar. Fruit, warme maaltijd en boterhammen inbegrepen in de dagprijs van het kinderdagverblijf
 • Luiers en verzorgingsproducten zijn inbegrepen
 • Veel buitenspeelruimte; speeltoestel, trampoline en kinderboerderij.
 • EasyDayCare; via een touchscreen computer per groep houden wij alle gegevens bij; slapen, medicatie, allergieën, maaltijden en keukenplanning, aanwezigheden, wachtlijsten, evacuatielijst, facturatie en nog veel meer. Je ontvangt elke dag een verslagje over de opvangdag per mail.
 • Veel aandacht voor veiligheid; cameratoezicht slaapkamers via computer en iPad met beeld en geluid, toegangscontrole met intoetsen van code, branddetectiesysteem, makkelijk toegankelijke trap
 • vloerverwarming in alle ruimtes

 

Wij hebben een Nederlands gsm nummer 0629445948 . U kunt ons ook bereiken via het vaste nummer 003214 727 427 of het Belgisch gsm nummer 0032 470 54 63 93

 

 

 

 

zorg en aandacht voor uw kostbaarste bezit

Kinderdagverblijf Het Kroontje Grens
Kinderdagverblijf Het Kroontje Grens
Kinderdagverblijf Het Kroontje Grens
Kinderdagverblijf Het Kroontje Grens