Inschrijven

2.1 Inschrijvingsrichtlijnen

Voor ‘t inschrijven van een kindje bij ‘t Kroontje betaal je € 25,- administratiekosten.  Dit alleen voor het 1e kind in een gezin. Hierdoor verzeker je jezelf van een opvangplaats. Momenteel is er geen wachtlijst.
Er wordt bij een wachtlijst rekening gehouden met de opvang van broertjes en zusjes. Het is verstandig je kindje in te schrijven tijdens de zwangerschap.

Indien je overweegt om je kindje te laten inschrijven, neem dan even telefonisch of per email contact op met de verantwoordelijke Bianca van Kuijk (tel. 06-29445948 / 0032470 546393 / info@hetkroontje.be). Zij maakt graag een afspraak voor een informatief gesprek. Dit kan zowel overdag als ‘s avonds. Bij dit gesprek is een rondleiding in het kinderdagverblijf.


2.2 Niet betalen bij afwezigheid

Als je kindje ziek is, horen wij het graag vóór 9 uur.
Vanaf 1 januari 2015 werken wij met een speciaal systeem ontwikkelt door Kind en Gezin en de Vlaamse Overheid waarbij je afhankelijk van het aantal dagen dat je kind komt kosteloos af kan melden buiten onze sluitingsdagen. Dit is ongeveer 3 weken opvang. Je ontvangt bij ziekte/afwezigheid een mail met het aantal dagen dat je nog kosteloos kan afmelden. Als je dagen op zijn betaal je €20,- voor een hele dag en €10,- voor een halve dag. Meer informatie hierover geven we graag tijdens de rondleiding.
Je kan daarnaast ook kosteloos afmelden tijdens de bouwvak van Zuid Nederland.
Ook maandag en dinsdag met Carnaval en maandag en dinsdag met Reusel Kermis kan je kosteloos afmelden.


2.3 Opzeggen

De ouders kunnen de opvang beëindigen door melding aan de verantwoordelijke van ’t Kroontje. Dit ten minste 4 weken vóór de geplande einddatum.

zorg en aandacht voor uw kostbaarste bezit

Kinderdagverblijf Het Kroontje Grens
Kinderdagverblijf Het Kroontje Grens
Kinderdagverblijf Het Kroontje Grens
Kinderdagverblijf Het Kroontje Grens