Contact met ouders

Contact met ouders
Opvoedingsverantwoordelijkheid delen wij met ouders. Dat maakt ons contact met ouders erg belangrijk. Het is noodzakelijk regelmatig gegevens en wederzijdse inzichten over de ontwikkeling van het kind uit te wisselen. Zo wordt het inzicht bij zowel kinderverzorgsters als ouders vergroot. Dit doen we door middel van een digitaal heen-en-weer boekje. Wij werken met het programma EasyDayCare. Natuurlijk is het contact bij het halen en brengen ook erg belangrijk. Indien nodig kunnen er extra contactmomenten gepland worden. Voor een optimale opvang zijn wederzijds vertrouwen en respect van groot belang.

EasyDayCare
Wij werken met een computerprogramma. Door middel van een touchscreen computer noteren we alle gegevens van je kindje gedurende de dag. Zo kost het ons weinig tijd om heen nauwkeurig te registreren hoe het met je kindje gaat. Bijv. hoeveel er van een flesje over is, slaaptijden, stoelgang enz.
Natuurlijk noteren we ook in een kort verslagje hoe de dag verlopen is. Daarbij kunnen we ook foto’s toevoegen. Zo heb je toch een indruk hoe je kindje het bij ons gehad heeft.

INFOflits
Ouders ontvangen ook elke maand een nieuwsbrief per mail. Hierin kunt je het laatste nieuws lezen over ons kinderdagverblijf, zoals informatie over vakantiedagen, het verwelkomen van nieuwe kindjes en natuurlijk leuke foto’s.

 

Klachten
In ons kinderdagverblijf vinden wij het contact met ouders zeer belangrijk. Wij nodigen je uit om bedenkingen of klachten onmiddellijk met ons te bespreken. Er is ook jaarlijks een ouderenquete.

zorg en aandacht voor uw kostbaarste bezit

Kinderdagverblijf Het Kroontje Schuttersstraat
Kinderdagverblijf Het Kroontje Schuttersstraat
Kinderdagverblijf Het Kroontje Schuttersstraat
Kinderdagverblijf Het Kroontje Schuttersstraat