Openingsuren

Openingsuren
’t Kroontje is open van maandag t/m vrijdag van 7.00 u tot 18.00 uur.

Dagdelen
Wij werken niet met vaste dagdelen. Toch stellen wij het zeer op prijs als ouders hun kindje voor 9.00 uur komen brengen. Wij starten dan met onze dagopening en kring. Andere brengtijden zijn in overleg geen probleem, maar we weten dan graag hoe laat je ongeveer komt, zodat we voldoende tijd hebben om even te informeren hoe het met je kindje gaat. Ook de ophaaltijden zijn in overleg met ouders. In verband met eet- en slaaptijden is het fijn als wij weten hoe laat we je ongeveer kunnen verwachten.

Gereserveerde opvang
Vooraf worden de gewenste dagen gereserveerd. Ruilen van dagdelen is mogelijk binnen dezelfde week als onze bezetting het toelaat. Kinderdagverblijf ‘t Kroontje hanteert bij de gereserveerde opvang een minimum afname van 2 dagdelen (1 hele of 2 halve dagen) per week. In uitzonderlijke gevallen is dit minder, maar dat is afhankelijk van de flexibiliteit van een kindje. Als het steeds erg moet wennen is het fijner als een kindje vaker komt.

Flexibele opvang waarbij geen vaste dagen doorgegeven worden is voor een beperkt aantal kinderen mogelijk. Hierbij stuur je twee weken van tevoren een mailtje met de gewenste dagen. Dagdelen ruilen binnen dezelfde week blijft meestal nog wel mogelijk.
Het afnemen van extra dagdelen kan onbeperkt tegen betaling van de daarvoor geldende prijs als de bezetting daar ruimte voor biedt. Wij zijn hiervoor zelfs ‘s avonds telefonisch en per mail te bereiken. Bijv. bij ziekte van (groot)ouders of als je werkgever wenst dat je extra komt werken.

Occasionele opvang
Mits onze bezetting het toelaat zijn alle kinderen welkom bij ’t Kroontje. Heeft u eens opvang nodig bijv. vanwege ziekte van (groot)ouders, een sollicitatiegesprek of sluiting van de eigen opvang neemt u dan gerust contact op. Voor kinderen tot 3 jaar geldt het tarief volgens inkomen. Opvang voor uw kind kan op korte termijn geregeld worden. Een telefoontje (zelfs dezelfde dag nog) is voldoende. Wij zijn hiervoor ook ’s avonds te bereiken.

Voor- en naschoolse opvang en vakantieopvang
’t Kroontje biedt ook voor- en naschoolse opvang. De opvang die de school biedt is soms te beperkt. Uw kind ’s morgens voor dag en dauw op school afzetten geeft u misschien geen fijn gevoel. Het is soms ook prettig als een kind na schooltijd uit de schoolse omgeving wordt gehaald. De kinderen kunnen met de eigen schoolbus worden opgehaald en gebracht. De kosten voor de voor- en naschoolse opvang bedragen €2,- per begonnen halfuur. Wanneer je kinderen naar school gaan, is opvang organiseren tijdens de vakanties vaak een gepuzzel. Op voorwaarde dat onze bezetting het toelaat zijn kinderen t/m 6 jaar zijn welkom. Tot 12 jaar op aanvraag. Wij zorgen voor aangepaste activiteiten, tussendoortjes, een warme maaltijd en fruit. De kosten hiervoor bedragen €24,- voor een volledige dag, €16 voor een halve dag (minder dan 5 uur) en €10 voor 1/3 dag (minder dan 3 uur). Het is verstandig om tijdig een plekje te reserveren.

Sluitingsdagen
’t Kroontje is ongeveer 48 weken per jaar geopend met uitzondering van feest- en brugdagen. Wij sluiten dit jaar tijdens het bouwverlof en tussen kerst- en nieuwjaar.
De sluitingsdagen staan elke maand in onze INFOflits voor het hele jaar.

zorg en aandacht voor uw kostbaarste bezit

Kinderdagverblijf Het Kroontje Schuttersstraat
Kinderdagverblijf Het Kroontje Schuttersstraat
Kinderdagverblijf Het Kroontje Schuttersstraat
Kinderdagverblijf Het Kroontje Schuttersstraat