Openingsuren

Openingsuren
’t Kroontje is open van maandag t/m vrijdag van 7.00 u tot 18.00 uur.

Dagdelen
Wij werken niet met vaste dagdelen. Toch stellen wij het zeer op prijs als ouders hun kindje voor 9.00 uur komen brengen. Wij starten dan met onze dagopening en kring. Andere brengtijden zijn in overleg geen probleem, maar we weten dan graag hoe laat je ongeveer komt, zodat we voldoende tijd hebben om even te informeren hoe het met je kindje gaat. Ook de ophaaltijden zijn in overleg met ouders. In verband met eet- en slaaptijden is het fijn als wij weten hoe laat we je ongeveer kunnen verwachten.

Gereserveerde opvang
Vooraf worden de gewenste dagen gereserveerd. Ruilen van dagdelen is mogelijk binnen dezelfde week als onze bezetting het toelaat. Kinderdagverblijf ‘t Kroontje hanteert geen minimum aantal dagen per week, maar voor een kindje is het vaak wel fijn om elke week te komen.

Flexibele opvang waarbij geen vaste dagen doorgegeven worden is voor een beperkt aantal kinderen mogelijk. Hierbij stuur je twee weken van tevoren een mailtje met de gewenste dagen. Dagdelen ruilen binnen dezelfde week blijft meestal nog wel mogelijk.
Het afnemen van extra dagdelen kan onbeperkt als er nog plaats is. Wij zijn hiervoor zelfs ‘s avonds telefonisch en per mail te bereiken. Bijv. bij ziekte van (groot)ouders of als je werkgever wenst dat je extra komt werken.

Occasionele opvang
Mits onze bezetting het toelaat zijn alle kinderen welkom bij ’t Kroontje. Heb je eens opvang nodig bijv. vanwege ziekte van (groot)ouders, een sollicitatiegesprek of sluiting van de eigen opvang neem dan gerust contact op. Wij werken met een tarief volgens inkomen. Opvang voor uw kind kan op korte termijn geregeld worden. Een telefoontje (zelfs dezelfde dag nog) is voldoende. Wij zijn hiervoor ook ’s avonds te bereiken.

Vakantieopvang
Wanneer je kinderen naar school gaan, is opvang organiseren tijdens de vakanties vaak een gepuzzel. Op voorwaarde dat onze bezetting het toelaat zijn kinderen t/m 6 jaar zijn welkom. Je betaalt hiervoor een tarief volgens inkomen. Wij zorgen voor aangepaste activiteiten, tussendoortjes, een warme maaltijd en fruit.

Sluitingsdagen
’t Kroontje is ongeveer 48 weken per jaar geopend met uitzondering van feest- en brugdagen. Wij sluiten dit jaar tijdens het bouwverlof en tussen kerst- en nieuwjaar.
De sluitingsdagen staan elke maand in onze INFOflits voor het hele jaar. In het bouwverlof  is er een mogelijkheid om je kindje naar locatie Grens te brengen. Je betaalt dan ook alleen je inkomenstarief.

zorg en aandacht voor uw kostbaarste bezit

Kinderdagverblijf Het Kroontje Schuttersstraat
Kinderdagverblijf Het Kroontje Schuttersstraat
Kinderdagverblijf Het Kroontje Schuttersstraat
Kinderdagverblijf Het Kroontje Schuttersstraat